Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk, over ons

Het team van Vitae Company

Over ons, Vitae Company - Barbara Augustinus

Barbara

Eigenaar Vitae Company
Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een gelukkig mens in het werk dat ik mag doen. Tenslotte heb ik ook de mooiste baan die er bestaat!  ‘Gelukkig’ maar, want werk maakt een groot onderdeel uit van ons leven.

Vanuit mijn werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, recruitment en re-integratie groeide mijn interesse voor ‘’de mens en zijn gedrag’ achter het CV. Ik besloot mij verder te specialiseren in “coaching en loopbaan’ en werkte als zelfstandig loopbaanprofessional voor de publieke- en private sector.

Vanuit de visie dat ieder mens uniek is, talenten heeft en het intrinsieke verlangen om van betekenis te zijn in werk en omgeving, weet ik mensen op inspirerende wijze te motiveren en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ik werk graag vanuit oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten naar (meer) werkgeluk en help medewerkers graag vanuit een praktische en persoonlijke aanpak om een effectieve bijdrage te leveren aan hun loopbaan.

Post HBO Loopbaancoach CPION | Coach Foundation EMCC |  TMA erkend Professional | Licentiehouder LDC Business | Register Loopbaanprofessional | DISC gecertificeerd

CONTACTGEGEVENS

E-mail
barbara@vitaecompany.nl
Telefoon
06 511 68 482

Over ons, Vitae Company - Alexander Augustinus

Alexander

Adviseur mens & Arbeid

Mijn expertise ligt binnen de GGZ , Justitie,  Jeugdzorg en Sociaal Domein.

Iedereen verdient een kans op een betere toekomst, hoe complex de hulpvraag ook is. Ik vind het belangrijk om mensen op dusdanige wijze te ondersteunen dat zij hierdoor structurele veranderingen kunnen bereiken en behouden. Dat doe ik vanuit mijn opgedane kennis, ervaring en ambitie maar bovenal omdat dit mij als mens inspireert en betekenis geeft aan mijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen op hun best functioneren wanneer zij in hun eigen kracht staan en deze effectief leren benutten. Het accent van mijn coaching is dan ook gericht op empowerment, resultaat en het creëren van een overzichtelijk leefklimaat zodat er weer hoop en focus voor de toekomst is.

Coach Foundation EMCC / SRH gecertificeerd/ / HBO pastoraal / SPW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
alexander@vitaecompany.nl

Vitae Company - Rob Kuik

Rob

Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een betrokken en gemotiveerde begeleider met veel ervaring binnen de (GGZ) hulpverlening en maatschappelijke zorg.

Ik heb brede ervaring opgedaan als o.a. ambulant begeleider en wijkcoach voor diverse doelgroepen zoals: LVG, GGZ en visueel beperkten met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Het sterker maken van de eigen kracht en mogelijkheden zijn hierbij een belangrijke factor waar ik graag een bijdrage aan lever zodat er weer perspectief kan ontstaan voor de verdere levensloop. Dit vanuit mijn overtuiging dat mensen meer mogelijkheden hebben dan ze vaak beseffen.

Ik ben creatief en ik beschik over een gezonde dosis humor en slagvaardigheid die ik graag inzet tijdens de begeleiding.

VISD LVG / SRH gecertificeerd/ / HBO IW Pedagogisch medewerker / IW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
r.kuik@vitaecompany.nl

 

Vitae Company Esther Kolzer

Esther

Adviseur mens & Arbeid

Geluk, Ieder mens is op zoek naar een stuk geluk in zijn of haar leven. Ook op het gebied van werk. Dit is waar ik graag mensen bij ondersteun. Ik geloof in de kracht van de mens om het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens heeft in zijn leven daar wel eens iemands steun bij nodig.

Ik waardeer en respecteer steeds weer dat iemand mij het vertrouwen geeft om een inkijk te geven, mij een stuk mee laat lopen op zijn/haar levensweg. Samen onderzoeken wat de individuele talenten en ontwikkelmogelijkheden zijn. Waar zit de persoonlijk kracht en kwaliteiten? Inzichten in persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor een duurzaam resultaat.

In mijn coaching ben ik vriendelijk, duidelijk en soms confronterend. Ik ga geen uitdaging uit de weg en denk altijd in mogelijkheden. Voor mij is niet alleen het resultaat belangrijk, maar zeker ook de weg ernaartoe.

In mijn werk heb ik ervaring opgedaan als maatschappelijk hulpverlener, jobcoach en als (I.P.S) trajectbegeleider in de Jeugdzorg, de GGZ en het Sociaal Domein. Daarnaast mag ik putten uit mijn eigen levenservaringen. Hierdoor is mijn coaching professioneel & uit mijn hart, op basis van gelijkwaardigheid en respect.

HBO Jeugdwelzijnswerk / Contextueel hulpverlener (Nagy Academie) / I.P.S. Trajectbegeleider (Phrenos) / gecertificeerd Jobcoach (Elan)

CONTACTGEGEVENS

E-mail
e.kolzer@vitaecompany.nl

 

Benieuwd naar onze mensgerichte- en oplossingsgerichte aanpak?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company is aangesloten bij:

Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
emcc logo Vitae Company
LDC logo Vitae Company
TMA - Certified professional (1) logo Vitae Company

Contactformulier

Privacyverklaring*

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl