Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk, Werkfit
Vitae Company

UWV en Vitae Company werken samen aan reïntegratie. Wij voeren de volgende trajecten uit voor UWV ; Modulaire dienstverlening (participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing), Werkfit en Naar Werk.

——

Vitae Company wil zich inzetten voor alle doelgroepen, hoogopgeleide- en praktisch opgeleide mensen en mensen zonder opleidingsachtergrond.

Vitae Company sluit geen enkele doelgroep uit. Onze visie is dat ieder mens uniek is, ieder mens meetelt en ieder mens een kans verdient. Ook een tweede kans zolang mensen gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken.

Voor UWV

UWV Werkfit

Duur : maximaal 18 maanden

Bent u door ziekte of arbeidsongeschiktheid een langere periode niet aan het werk geweest? Bent u voor uw gevoel verder van de arbeidsmarkt af komen te staan?

U wilt graag weer werken maar u merkt dat u hierbij wel wat ondersteuning kunt gebruiken?

Met de dienst ‘Werkfit maken’ helpen wij u graag om met weer met vertrouwen de arbeidsmarkt te betreden en ‘werkfit’ te worden. Wij richten ons hierbij op het psychologisch model van loopbaan coaching “Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik?”  Er wordt gewerkt aan het ombuigen van belemmerende overtuigingen en aan het ontdekken van uw talenten, kwaliteiten en drijfveren. Werknemersvaardigheden worden versterkt door inzet van een stage- of vrijwilligersplek of werkervaringsplek. Uw vaardigheden, competenties en talenten kunnen op deze wijze ruimschoots in kaart worden gebracht

Het doel is om aan het einde van dit traject geen belemmeringen meer te ervaren die u hinderen om weer aan de arbeidsmarkt deel te gaan nemen.

Een Werkfit traject is onderverdeeld in drie hoofdactiviteiten maar blijft altijd maatwerk. Samen bepalen wij de route die het best aansluit bij uw mogelijkheden en zelf zet u de stappen om vervolg aan uw loopbaan vorm te geven.

De drie hoofdactiviteiten zijn gericht op het:

  • het versterken van de werknemersvaardigheden
  • verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • het in beeld brengen van jouw arbeidsmarktpositie.

Benieuwd naar de samenwerking tussen UWV en Vitae Company?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl