Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk, over ons

Het team van Vitae Company

Over ons, Vitae Company - Barbara Augustinus

Barbara

Eigenaar Vitae Company
Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een gelukkig mens in het werk dat ik mag doen. Tenslotte heb ik ook de mooiste baan die er bestaat!  ‘Gelukkig’ maar, want werk maakt een groot onderdeel uit van ons leven.

Vanuit mijn werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, recruitment en re-integratie groeide mijn interesse voor ‘’de mens en zijn gedrag’ achter het CV. Ik besloot mij verder te specialiseren in “coaching en loopbaan’ en werkte als zelfstandig loopbaanprofessional voor de publieke- en private sector.

Vanuit de visie dat ieder mens uniek is, talenten heeft en het intrinsieke verlangen om van betekenis te zijn in werk en omgeving, weet ik mensen op inspirerende wijze te motiveren en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ik werk graag vanuit oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten naar (meer) werkgeluk en help medewerkers graag vanuit een praktische en persoonlijke aanpak om een effectieve bijdrage te leveren aan hun loopbaan.

Post HBO Loopbaancoach CPION | Coach Foundation EMCC |  TMA erkend Professional | Licentiehouder LDC Business | Register Loopbaanprofessional | DISC gecertificeerd | DISC teamontwikkeling

CONTACTGEGEVENS

E-mail
barbara@vitaecompany.nl
Telefoon
06 511 68 482

Over ons, Vitae Company - Alexander Augustinus

Alexander

Adviseur mens & Arbeid

Mijn expertise ligt binnen de GGZ , Justitie,  Jeugdzorg en Sociaal Domein.

Iedereen verdient een kans op een betere toekomst, hoe complex de hulpvraag ook is. Ik vind het belangrijk om mensen op dusdanige wijze te ondersteunen dat zij hierdoor structurele veranderingen kunnen bereiken en behouden. Dat doe ik vanuit mijn opgedane kennis, ervaring en ambitie maar bovenal omdat dit mij als mens inspireert en betekenis geeft aan mijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen op hun best functioneren wanneer zij in hun eigen kracht staan en deze effectief leren benutten. Het accent van mijn coaching is dan ook gericht op empowerment, resultaat en het creëren van een overzichtelijk leefklimaat zodat er weer hoop en focus voor de toekomst is.

Coach Foundation EMCC | SRH gecertificeerd | HBO pastoraal | SPW-4 | gecertificeerd HBO Jobcoach ( Elan)

CONTACTGEGEVENS

E-mail
alexander@vitaecompany.nl

Vitae Company - Rob Kuik

Rob

Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een betrokken en gemotiveerde begeleider met veel ervaring binnen de (GGZ) hulpverlening en maatschappelijke zorg.

Ik heb brede ervaring opgedaan als o.a. ambulant begeleider en wijkcoach voor diverse doelgroepen zoals: LVG, GGZ en visueel beperkten met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Het sterker maken van de eigen kracht en mogelijkheden zijn hierbij een belangrijke factor waar ik graag een bijdrage aan lever zodat er weer perspectief kan ontstaan voor de verdere levensloop. Dit vanuit mijn overtuiging dat mensen meer mogelijkheden hebben dan ze vaak beseffen.

Ik ben creatief en ik beschik over een gezonde dosis humor en slagvaardigheid die ik graag inzet tijdens de begeleiding.

VISD LVG | SRH gecertificeerd | HBO IW Pedagogisch medewerker | IW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
r.kuik@vitaecompany.nl

 

Vitae Company Esther Kolzer

Esther

Adviseur mens & Arbeid

Geluk, Ieder mens is op zoek naar een stuk geluk in zijn of haar leven. Ook op het gebied van werk. Dit is waar ik graag mensen bij ondersteun. Ik geloof in de kracht van de mens om het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens heeft in zijn leven daar wel eens iemands steun bij nodig.

Ik waardeer en respecteer steeds weer dat iemand mij het vertrouwen geeft om een inkijk te geven, mij een stuk mee laat lopen op zijn/haar levensweg. Samen onderzoeken wat de individuele talenten en ontwikkelmogelijkheden zijn. Waar zit de persoonlijk kracht en kwaliteiten? Inzichten in persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor een duurzaam resultaat.

In mijn coaching ben ik vriendelijk, duidelijk en soms confronterend. Ik ga geen uitdaging uit de weg en denk altijd in mogelijkheden. Voor mij is niet alleen het resultaat belangrijk, maar zeker ook de weg ernaartoe.

In mijn werk heb ik ervaring opgedaan als maatschappelijk hulpverlener, jobcoach en als (I.P.S) trajectbegeleider in de Jeugdzorg, de GGZ en het Sociaal Domein. Daarnaast mag ik putten uit mijn eigen levenservaringen. Hierdoor is mijn coaching professioneel & uit mijn hart, op basis van gelijkwaardigheid en respect.

HBO Jeugdwelzijnswerk | Contextueel hulpverlener (Nagy Academie) | I.P.S. Trajectbegeleider (Phrenos) | gecertificeerd HBO Jobcoach ( Elan)

CONTACTGEGEVENS

E-mail
e.kolzer@vitaecompany.nl

 

Vitae Company - Annette Bettonviel

Annette

Adviseur mens & Arbeid

Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met begeleiding en coaching van mensen binnen het sociaal domein, het bedrijfsleven, binnen mijn eigen praktijk en in het onderwijs als leerplichtambtenaar.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt, hoe mensen met elkaar omgaan, wat er nodig is om met knelpunten om te gaan en tot ontwikkeling te komen. Kernwaarden als liefde, geloof, verbondenheid en vertrouwen zijn heel belangrijk voor mij.
Ieder mens heeft zijn eigen unieke vermogens – zijn vaardigheden en beperkingen. Ieder mens heeft het verlangen om iemand te worden die betekenis heeft en om “echt” te zijn.

Als coach ben ik creatief, inlevend, kan ik zorgvuldig confronteren en ik ben een doorzetter. Ik vind het een voorrecht om een tijdje met mensen in hun proces van loopbaankeuzes mee te lopen en ze daarbij in hun kracht te zetten. Zodat zij met hun talenten en ervaringen helemaal tot hun recht mogen komen.

SPV vakopleiding leerplichtambtenaar 2017 | Bureau de Roos – deeltijd psychosociale opleiding op het gebied WMO-wetgeving, farmacologie, DSM IV en V, psychopathologie | HBO-opleiding Kempler Instituut– Psychosociaal therapeut en gezinstherapeut | Trainer/coach – Rots en Water (sociale vaardigheden voor jongeren) | HBO Small business – Haarlem

CONTACTGEGEVENS

E-mail
a.bettonviel@vitaecompany.nl

 

Gwenny Schraa, vitae company

Gwenny

Adviseur mens & Arbeid

Ik ben op latere leeftijd begonnen aan mijn eigen loopbaan. Na een jeugd met veel ‘ups-and-downs’ heb ik op latere leeftijd mijn SPW4 diploma behaald. Daarna ben ik jongeren met een licht verstandige beperking en gedragsproblematiek gaan helpen om hun leven weer op de rit krijgen.

Ik spreek de taal van jongeren en ik ken hun problematiek en onderwerpen waar ze soms mee worstelen, als geen ander. Natuurlijk worden veel methodieken aangereikt en gebruikt om jongeren  (en volwassenen) te ondersteunen. Toch heeft voor mij de verbinding aangaan vanuit menselijk perspectief de voorkeur. Ik ben ervan overtuigd dat situaties de mens maken en dat ieder mens zijn situatie kan veranderen en daardoor ook weer de mens. Soms is daar een beetje hulp bij nodig en is het fijn dat er iemand met de juiste ervaring en verstand van zaken je een duwtje in de juiste richting geeft. Mijn ervaring ligt met name binnen het sociaal domein en de zorg.

Met mijn persoonlijke levenservaring, sterke betrokkenheid en enthousiasme lukt het mij als geen ander om mensen te motiveren om uit de situatie te stappen en te beginnen met het vormen van hun “nieuwe ik”.

SPW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
g.schraa@vitaecompany.nl

 

Sandra Hobo, Adviseur Mens en Arbeid , Vitae Company

Sandra

Adviseur mens & Arbeid
Regio Rotterdam | Haaglanden

De diversiteit van de mens vind ik heel mooi en inspirerend. In het leven en daarmee ook op werkgebied kan er veel gebeuren in een mensenleven. Ik kijk graag met een open blik naar degene die ik ontmoet.

Vooruitgang, ontwikkeling en groei zijn voor mij belangrijk binnen mijn werk en ik plaats dit voor de ander ook als uitgangspunt.

Geduld, aandacht en verbinding zijn kenmerkend in mijn coachstijl.

Ik werk graag mensgericht, oplossingsgericht en resultaatgericht.
Mijn werkervaring ligt o.a. binnen de GGZ als casemanager, ambulant begeleider en GZ Agogisch werker forensische zorg. De ‘arbeidsmarkt’ is binnen al deze ervaringen altijd een verbindende factor en ik kijk ernaar uit om mensen op hun (tijdelijke) bestemming te zien komen.

HBO MAATSCHAPPELIJK WERK & DIENSTVERLENING | BASIS- EN VERSLAVINGSPSYCHIATRIE | COMMUNITY REINFORCEMENT APPROACH | LEEFSTIJLTRAINING | MOTIVERENDE GESPREKSVOERING|  INTERACTIEVAARDIGHEID |

CONTACTGEGEVENS

E-mail
s.hobo@vitaecompany.nl

 

Janneke van Pelt, adviseur mens en arbeid bij Vitae Company

Janneke

Adviseur Mens & Arbeid

Als burn-out ervaringsdeskundige heb ik zelf ervaren dat vitaliteit niet vanzelfsprekend is. Na langdurig te zijn uitgevallen heb ik me verdiept in wat er nodig is om fijn te kunnen leven en werken. En nu begeleid ik zelf, als Integrale Coach & Vitaloog, met veel plezier en voldoening mensen naar meer vitaliteit en werkgeluk. Hoe mooi is dat?

Vitalogie heeft te maken met levensenergie. Het gaat over persoonlijk leiderschap en zelfregie. Over de controle en verantwoordelijkheid nemen over je leven en loopbaan.

Een vitaal leven bereik je niet alleen door gezond te eten en voldoende te bewegen. Je kunt immers nog zo gezond eten, als je met buikpijn naar je werk gaat omdat je er niet op je plek bent, voel je je alsnog verre van vitaal. Vitalogie gaat ook over hoe je (over jezelf) denkt, hoe je in contact staat met je omgeving en of je zingeving ervaart. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben een directe invloed op elkaar.

Ik kijk graag met je mee naar wat er allemaal mogelijk is, vooral op werkgebied. Samen brengen we jouw interesses, drijfveren en talenten in kaart. Waar krijg jij energie van? In welke omgeving functioneer jij het beste? Wat heb jij nodig om, stapje voor stapje, (weer) in je kracht te staan?

Ik ben een goede luisteraar, sensitief, weet snel de kern te raken en werk altijd vanuit gelijkwaardigheid en wederzijds respect.

Communicatiewetenschappen | Postdoc RDM | Meerjarige HBO-opleiding Holistisch leefstijlCoaching | Post HBO Vitalogie | HSP coach  | TMA erkend professional | DISC & Drijfveren gecertificeerd  | Vitalogische trainer | Systemisch teamtrainer en -coach | Toegepaste Stressologie

CONTACTGEGEVENS

E-mail
j.vanpelt@vitaecompany.nl

 

Het team van Vitae Company

Over ons, Vitae Company - Barbara Augustinus

Barbara

Eigenaar Vitae Company
Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een gelukkig mens in het werk dat ik mag doen. Tenslotte heb ik ook de mooiste baan die er bestaat!  ‘Gelukkig’ maar, want werk maakt een groot onderdeel uit van ons leven.

Vanuit mijn werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, recruitment en re-integratie groeide mijn interesse voor ‘’de mens en zijn gedrag’ achter het CV. Ik besloot mij verder te specialiseren in “coaching en loopbaan’ en werkte als zelfstandig loopbaanprofessional voor de publieke- en private sector.

Vanuit de visie dat ieder mens uniek is, talenten heeft en het intrinsieke verlangen om van betekenis te zijn in werk en omgeving, weet ik mensen op inspirerende wijze te motiveren en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ik werk graag vanuit oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten naar (meer) werkgeluk en help medewerkers graag vanuit een praktische en persoonlijke aanpak om een effectieve bijdrage te leveren aan hun loopbaan.

Post HBO Loopbaancoach CPION | Coach Foundation EMCC |  TMA erkend Professional | Licentiehouder LDC Business | Register Loopbaanprofessional | DISC gecertificeerd | DISC teamontwikkeling

CONTACTGEGEVENS

E-mail
barbara@vitaecompany.nl
Telefoon
06 511 68 482

Over ons, Vitae Company - Alexander Augustinus

Alexander

Adviseur mens & Arbeid

Mijn expertise ligt binnen de GGZ , Justitie,  Jeugdzorg en Sociaal Domein.

Iedereen verdient een kans op een betere toekomst, hoe complex de hulpvraag ook is. Ik vind het belangrijk om mensen op dusdanige wijze te ondersteunen dat zij hierdoor structurele veranderingen kunnen bereiken en behouden. Dat doe ik vanuit mijn opgedane kennis, ervaring en ambitie maar bovenal omdat dit mij als mens inspireert en betekenis geeft aan mijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen op hun best functioneren wanneer zij in hun eigen kracht staan en deze effectief leren benutten. Het accent van mijn coaching is dan ook gericht op empowerment, resultaat en het creëren van een overzichtelijk leefklimaat zodat er weer hoop en focus voor de toekomst is.

Coach Foundation EMCC | SRH gecertificeerd | HBO pastoraal | SPW-4 | gecertificeerd HBO Jobcoach ( Elan)

CONTACTGEGEVENS

E-mail
alexander@vitaecompany.nl

Vitae Company - Rob Kuik

Rob

Adviseur mens & Arbeid

Ik ben een betrokken en gemotiveerde begeleider met veel ervaring binnen de (GGZ) hulpverlening en maatschappelijke zorg.

Ik heb brede ervaring opgedaan als o.a. ambulant begeleider en wijkcoach voor diverse doelgroepen zoals: LVG, GGZ en visueel beperkten met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Het sterker maken van de eigen kracht en mogelijkheden zijn hierbij een belangrijke factor waar ik graag een bijdrage aan lever zodat er weer perspectief kan ontstaan voor de verdere levensloop. Dit vanuit mijn overtuiging dat mensen meer mogelijkheden hebben dan ze vaak beseffen.

Ik ben creatief en ik beschik over een gezonde dosis humor en slagvaardigheid die ik graag inzet tijdens de begeleiding.

VISD LVG | SRH gecertificeerd | HBO IW Pedagogisch medewerker | IW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
r.kuik@vitaecompany.nl

 

Vitae Company Esther Kolzer

Esther

Adviseur mens & Arbeid

Geluk, Ieder mens is op zoek naar een stuk geluk in zijn of haar leven. Ook op het gebied van werk. Dit is waar ik graag mensen bij ondersteun. Ik geloof in de kracht van de mens om het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens heeft in zijn leven daar wel eens iemands steun bij nodig.

Ik waardeer en respecteer steeds weer dat iemand mij het vertrouwen geeft om een inkijk te geven, mij een stuk mee laat lopen op zijn/haar levensweg. Samen onderzoeken wat de individuele talenten en ontwikkelmogelijkheden zijn. Waar zit de persoonlijk kracht en kwaliteiten? Inzichten in persoonlijke ontwikkeling zijn essentieel voor een duurzaam resultaat.

In mijn coaching ben ik vriendelijk, duidelijk en soms confronterend. Ik ga geen uitdaging uit de weg en denk altijd in mogelijkheden. Voor mij is niet alleen het resultaat belangrijk, maar zeker ook de weg ernaartoe.

In mijn werk heb ik ervaring opgedaan als maatschappelijk hulpverlener, jobcoach en als (I.P.S) trajectbegeleider in de Jeugdzorg, de GGZ en het Sociaal Domein. Daarnaast mag ik putten uit mijn eigen levenservaringen. Hierdoor is mijn coaching professioneel & uit mijn hart, op basis van gelijkwaardigheid en respect.

HBO Jeugdwelzijnswerk | Contextueel hulpverlener (Nagy Academie) | I.P.S. Trajectbegeleider (Phrenos) | gecertificeerd HBO Jobcoach ( Elan)

CONTACTGEGEVENS

E-mail
e.kolzer@vitaecompany.nl

 

Vitae Company - Annette Bettonviel

Annette

Adviseur mens & Arbeid

Ik heb in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met begeleiding en coaching van mensen binnen het sociaal domein, het bedrijfsleven, binnen mijn eigen praktijk en in het onderwijs als leerplichtambtenaar.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt, hoe mensen met elkaar omgaan, wat er nodig is om met knelpunten om te gaan en tot ontwikkeling te komen. Kernwaarden als liefde, geloof, verbondenheid en vertrouwen zijn heel belangrijk voor mij.
Ieder mens heeft zijn eigen unieke vermogens – zijn vaardigheden en beperkingen. Ieder mens heeft het verlangen om iemand te worden die betekenis heeft en om “echt” te zijn.

Als coach ben ik creatief, inlevend, kan ik zorgvuldig confronteren en ik ben een doorzetter. Ik vind het een voorrecht om een tijdje met mensen in hun proces van loopbaankeuzes mee te lopen en ze daarbij in hun kracht te zetten. Zodat zij met hun talenten en ervaringen helemaal tot hun recht mogen komen.

SPV vakopleiding leerplichtambtenaar 2017 | Bureau de Roos – deeltijd psychosociale opleiding op het gebied WMO-wetgeving, farmacologie, DSM IV en V, psychopathologie | HBO-opleiding Kempler Instituut– Psychosociaal therapeut en gezinstherapeut | Trainer/coach – Rots en Water (sociale vaardigheden voor jongeren) | HBO Small business – Haarlem

CONTACTGEGEVENS

E-mail
a.bettonviel@vitaecompany.nl

 

Gwenny Schraa, vitae company

Gwenny

Adviseur mens & Arbeid

Ik ben op latere leeftijd begonnen aan mijn eigen loopbaan. Na een jeugd met veel ‘ups-and-downs’ heb ik op latere leeftijd mijn SPW4 diploma behaald. Daarna ben ik jongeren met een licht verstandige beperking en gedragsproblematiek gaan helpen om hun leven weer op de rit krijgen.

Ik spreek de taal van jongeren en ik ken hun problematiek en onderwerpen waar ze soms mee worstelen, als geen ander. Natuurlijk worden veel methodieken aangereikt en gebruikt om jongeren  (en volwassenen) te ondersteunen. Toch heeft voor mij de verbinding aangaan vanuit menselijk perspectief de voorkeur. Ik ben ervan overtuigd dat situaties de mens maken en dat ieder mens zijn situatie kan veranderen en daardoor ook weer de mens. Soms is daar een beetje hulp bij nodig en is het fijn dat er iemand met de juiste ervaring en verstand van zaken je een duwtje in de juiste richting geeft. Mijn ervaring ligt met name binnen het sociaal domein en de zorg.

Met mijn persoonlijke levenservaring, sterke betrokkenheid en enthousiasme lukt het mij als geen ander om mensen te motiveren om uit de situatie te stappen en te beginnen met het vormen van hun “nieuwe ik”.

SPW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
g.schraa@vitaecompany.nl

 

Sandra Hobo, Adviseur Mens en Arbeid , Vitae Company

Sandra

Adviseur Mens & Arbeid
Regio Rotterdam | Haaglanden

De diversiteit van de mens vind ik heel mooi en inspirerend. In het leven en daarmee ook op werkgebied kan er veel gebeuren in een mensenleven. Ik kijk graag met een open blik naar degene die ik ontmoet.

Vooruitgang, ontwikkeling en groei zijn voor mij belangrijk binnen mijn werk en ik plaats dit voor de ander ook als uitgangspunt.

Geduld, aandacht en verbinding zijn kenmerkend in mijn coachstijl.

Ik werk graag mensgericht, oplossingsgericht en resultaatgericht.
Mijn werkervaring ligt o.a. binnen de GGZ als casemanager, ambulant begeleider en GZ Agogisch werker forensische zorg. De ‘arbeidsmarkt’ is binnen al deze ervaringen altijd een verbindende factor en ik kijk ernaar uit om mensen op hun (tijdelijke) bestemming te zien komen.

HBO MAATSCHAPPELIJK WERK & DIENSTVERLENING | BASIS- EN VERSLAVINGSPSYCHIATRIE | COMMUNITY REINFORCEMENT APPROACH | LEEFSTIJLTRAINING | MOTIVERENDE GESPREKSVOERING|  INTERACTIEVAARDIGHEID |

CONTACTGEGEVENS

E-mail
s.hobo@vitaecompany.nl

 

Janneke van Pelt, adviseur mens en arbeid bij Vitae Company

Janneke

Adviseur Mens & Arbeid

Als burn-out ervaringsdeskundige heb ik zelf ervaren dat vitaliteit niet vanzelfsprekend is. Na langdurig te zijn uitgevallen heb ik me verdiept in wat er nodig is om fijn te kunnen leven en werken. En nu begeleid ik zelf, als Integrale Coach & Vitaloog, met veel plezier en voldoening mensen naar meer vitaliteit en werkgeluk. Hoe mooi is dat?

Vitalogie heeft te maken met levensenergie. Het gaat over persoonlijk leiderschap en zelfregie. Over de controle en verantwoordelijkheid nemen over je leven en loopbaan.

Een vitaal leven bereik je niet alleen door gezond te eten en voldoende te bewegen. Je kunt immers nog zo gezond eten, als je met buikpijn naar je werk gaat omdat je er niet op je plek bent, voel je je alsnog verre van vitaal. Vitalogie gaat ook over hoe je (over jezelf) denkt, hoe je in contact staat met je omgeving en of je zingeving ervaart. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben een directe invloed op elkaar.

Ik kijk graag met je mee naar wat er allemaal mogelijk is, vooral op werkgebied. Samen brengen we jouw interesses, drijfveren en talenten in kaart. Waar krijg jij energie van? In welke omgeving functioneer jij het beste? Wat heb jij nodig om, stapje voor stapje, (weer) in je kracht te staan?

Ik ben een goede luisteraar, sensitief, weet snel de kern te raken en werk altijd vanuit gelijkwaardigheid en wederzijds respect.

Communicatiewetenschappen | Postdoc RDM | Meerjarige HBO-opleiding Holistisch leefstijlCoaching | Post HBO Vitalogie | HSP coach  | TMA erkend professional | DISC & Drijfveren gecertificeerd  | Vitalogische trainer | Systemisch teamtrainer en -coach | Toegepaste Stressologie

CONTACTGEGEVENS

E-mail
j.vanpelt@vitaecompany.nl

 

 

Benieuwd naar onze mensgerichte- en oplossingsgerichte aanpak?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl