Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk
Vitae Company

UWV en Vitae Company werken samen aan reïntegratie. Wij voeren de volgende trajecten uit voor UWV ; Modulaire dienstverlening (participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing), Werkfit en Naar Werk.

——

Vitae Company wil zich inzetten voor alle doelgroepen, hoogopgeleide- en praktisch opgeleide mensen en mensen zonder opleidingsachtergrond.

Vitae Company sluit geen enkele doelgroep uit. Onze visie is dat ieder mens uniek is, ieder mens meetelt en ieder mens een kans verdient. Ook een tweede kans zolang mensen gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken.

Voor werknemers

UWV Naar Werk

Duur : maximaal 9 maanden

Er zijn tal van redenen te bedenken waardoor iemand zijn baan verliest. Naast een verscheidenheid aan emoties die kunnen voorkomen door het kwijtraken van een baan, wordt tevens verwacht dat u zich richt op het vinden van een nieuwe baan.

Of u heeft succesvol een Werkfit traject doorlopen en u bent klaar voor de volgende stap?

Vitae Company ondersteunt u bij een Naar Werk-traject.

U leert alles over solliciteren volgens de laatste trends. Hoe zorgt u ervoor dat in de stortvloed aan sollicitaties juist die van u eruit springt? Of hoe kunt u uw sollicitatie zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij wat een werkgever echt nodig heeft? Hoe zit dat met LinkedIn en pitchen?

U komt alles te weten over arbeidsmarkt- en vacatureanalyse en hoe u uw motivatiebrief en CV dusdanig samenstelt dat u het verschil kunt maken. U wordt zich meer bewust van uw sterke kanten en uw toegevoegde waarde voor een werkgever. Hierdoor staat u straks steviger in uw schoenen tijdens het sollicitatiegesprek.

Ook het vinden van vacatures, benaderen van werkgevers en het benutten van uw eigen netwerk komt aan de orde. Hoe het traject er uiteindelijk uit komt te zien hangt natuurlijk af van uw behoefte en kennis. Werken met mensen is en blijft tenslotte maatwerk.

Waar worden wij blij van? Van meetbaar resultaat; U heeft een duurzame baan in een reguliere dienstbetrekking of als zelfstandig ondernemer!

Wilt u graag vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl