Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk, Training voor werkzoekenden
Vitae Company, Training voor werkzoekenden

Voor gemeente

Training voor werkzoekenden

Wilt u meer focus op uitstroom en resultaat?

De opdracht van gemeenten is om zoveel mogelijk uitkeringsgerechtigden vanuit de PW uit te laten stromen op de betaalde arbeidsmarkt en hen daarbij begeleiding en ondersteuning te bieden. Het toe leiden van deze kandidaten naar passende arbeid is immers uw primaire taak.

Vaak wordt een sollicitatietraining ingezet om werkzoekenden klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Maar na afloop van een dergelijke training hebben uw werkzoekenden nog steeds geen baan…

Bij Vitae Company zijn we overtuigd dat dit anders kan! Door inzet van de
8-weekse training Competent Naar Werk bereiden wij niet alleen uw kandidaten voor op de arbeidsmarkt, maar heeft 75%* na afloop een baan gevonden!

Benieuwd naar onze visie en hoe we dat doen?
Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over deze mooie resultaten!

*gemiddelde van resultaten 2020/2021

Lees ook dit artikel:
Training competent naar werk geslaagd

Feedback training CNW

“Wat ik waardeer aan Barbara is dat zij zichzelf kwetsbaar durft op te stellen, mensen kan zien voor wie ze zijn en positief opbouwende kritiek kan geven. Door de training heb ik geleerd meer vertrouwen te hebben in mijn kwaliteiten en de manier waarop ik mijzelf presenteer. Maar ook om weer ambitie te hebben en naar de toekomst te durven kijken.”

Natasja Spijk

“Uit de training kun je zeker iets halen, ikzelf heb enorme stappen gemaakt, dat had ik eerst zelf niet verwacht. Dit ook dankzij de trainer, die hielp mij er goed doorheen.“

R.K.

“Ik vond Barbara als trainer erg betrokken en enthousiast. Daarnaast was ze doortastend en wist tijdens de (niet altijd makkelijke) gesprekken vaak goede perspectieven te bieden. Ik heb een stukje bewustwording op het gebied van persoonlijke presentatie gekeerd. Verder ervaring met het spreken in groepen, het ontdekken van je eigen kwaliteiten en valkuilen en daar op een positieve manier een draai aan geven. Voor de gemotiveerde en ook twijfelende werkzoekende is dit een goede training”  

Anoniem

“De training heeft mij veel geholpen om mezelf te verbeteren.”

Birgul

‘Ik ben enorm blij met het resultaat: een baan en weer volop actief aan het netwerken! De training was net het zetje om stappen vooruit te maken. Doordat Barbara ook haar eigen verhaal deelt, is het voor ons als deelnemer makkelijker om hulp te vragen en ook jouw verhaal te delen. Dat is echt een compliment aan onze trainer!’

Merel

“The most value during this training for me was 1) practical part and  2) good review and profile improvement: CV, Cover letter, Linked-in account.

Another valuable point of the course was the fact that Barbara is a professional consultant and experienced coach, also remarkable – her personal attention and client-adjusted approach. Empathic and friendly.”

K.D.

Benieuwd naar de effecten van deze trainingen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl