Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK

Vitae Company, expert in werkgeluk, Modulaire dienstverlening
Vitae Company

UWV en Vitae Company werken samen aan reïntegratie. Wij voeren de volgende trajecten uit voor UWV ; Modulaire dienstverlening (participatie interventie, bevorderen maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing), Werkfit en Naar Werk.

——

Vitae Company wil zich inzetten voor alle doelgroepen, hoogopgeleide- en praktisch opgeleide mensen en mensen zonder opleidingsachtergrond.

Vitae Company sluit geen enkele doelgroep uit. Onze visie is dat ieder mens uniek is, ieder mens meetelt en ieder mens een kans verdient. Ook een tweede kans zolang mensen gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken.

Voor UWV

UWV Modulaire dienstverlening; participatie interventie en bevorderen maatschappelijke deelname.

Duur : maximaal 5 maanden

Er zijn tal van redenen te bedenken waardoor u tijdelijk, of zelfs langdurig, uit het arbeidsproces bent geraakt. Ingrijpende life-events ( zoals een scheiding, een overlijden, verlies van een baan, ernstige ziekte of trauma) kunnen ervoor zorgen dat u tijdelijk de controle bent verloren over uw leven en hetgeen wat u voor ogen had.

Wilt u graag weer aan het werk maar is dit nog een stap te ver? Heeft u begeleiding nodig om weer deel te nemen aan de maatschappij en de regie over uw leven in stapsgewijs weer terug te pakken?

Vitae Company helpt u graag om deze stappen te nemen. U kijkt samen met uw coach naar uw persoonlijke situatie en welke ondersteuning u nodig heeft.

Onze adviseurs voor modulaire dienstverlening hebben een Sociaal Pedagogische achtergrond en hebben hun sporen verdiend binnen de GGZ, Reintegratie, Justitie en Zorg en Welzijn. Zij zijn deskundig en getraind in de SRH methodiek (Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen) en helpen graag om uw weg terug te vinden in het werkproces.

Begeleiding bij scholing

Duur : nader te bepalen

Deze dienst staat in het teken van het begeleiden van kandidaten die vanuit het UWV scholing gaan volgen. Starten met een opleiding lijkt soms makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als het al een tijd geleden is dat u in de schoolbanken zat. Soms zijn er andere zaken die een rol spelen waardoor planning en organisatie rondom studie niet soepel verloopt.

Vanuit Vitae Company kunt u begeleiding krijgen bij het uitwerken van opdrachten die u thuis moet maken of hulp bij het plannen van uw studie en het aanbrengen van focus. Samen bepalen we de voor u beste route, het blijft tenslotte maatwerk. We nemen u niet het (studie) werk uit handen, maar zorgen ervoor dat u zelf de regie over de studie behoudt en de opleiding succesvol kan afronden.

Benieuwd naar de samenwerking tussen UWV en Vitae Company?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Arnhems Buiten
Utrechtseweg 310, gebouw B46
6812 AR Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company
Barbara Augustinus, vitae company. Gecertificeerd door DISC Factor

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl