Vitae Company

Expert in Werkgeluk

Voor de maatschappelijke zorg & het sociaal Domein

Bedrijven en mensen waar wij mee gewerkt hebben

“The happiest people don’t have the best of everything, they just make the best of everything!”

Tijdens de training loopbaancoaching heb ik veel praktische tips gekregen voor het voeren van loopbaangesprekken. Barbara zet een heldere structuur neer voor de opbouw van gesprekken, waarbij de mens veel aandacht krijgt en tegelijkertijd resultaatgericht wordt gewerkt. Barbara weet goed hoe ze mensen stimuleert en aanzet tot actie en kan dat in haar training op een enthousiaste wijze overbrengen op de deelnemers. De instrumenten waarmee we hebben geoefend zijn direct toepasbaar in je dagelijkse gesprekken.

Yvette Taverne

Coach en HR adviseur

Barbara heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach en trainer. Een enthousiaste, flexibele en een prettige gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen en ik heel graag mee samenwerk. Barbara is een ambitieuze collega die haar werk serieus neemt en met veel energie en inzet doet. Zij coacht naast haar cliënten ook collega’s en ondersteunt hen met goede adviezen. Daarbij put zij uit een uitgebreide kennis en haar lange ervaring in het werken met en coachen van mensen.

Annemiek Quaink

ZZP sociaal domein | loopbaancoaching

Barbara Augustinus is meer dan een loopbaancoach alleen. Zij staat naast haar klanten en kijkt samen welke stappen er genomen moeten worden om het uiteindelijke doel te bereiken. Barbara is een coach die op haar eigen bijzondere wijze klanten zicht en inzicht geeft en hierdoor in beweging krijgt. Ze voelt haarfijn aan wat de rode draad in iemands verhaal is en maakt de vertaalslag naar de praktijk. Haar vriendelijkheid, warme persoonlijkheid, eerlijkheid en empathisch vermogen geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat er iemand naast je zijde is die in je gelooft. Waardoor je weer de kracht krijgt en moed hebt om jouw eigen unieke weg op te gaan om jezelf te herontdekken en de volgende stap in je loopbaan kan maken. Ze is onconventioneel, kleurt niet alleen buiten de lijntjes, maar de kleurtjes die ze er aangeeft, zorgt ervoor dat je met hart en ziel weer in jezelf gelooft en in je kracht komt te staan. Barbara leert je om op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken. En op het eind van je traject zie je wat Barbara al die tijd al zag, namelijk dat ieder mens die voor zijn of haar leven wil gaan, alles kan bereiken als je maar de juiste coach aan je zijde hebt. Barbara, ik wil jou bij deze bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. En dat je mij een prachtige kans hebt gegeven om nieuwe stappen in mijn leven te maken. Jouw vertrouwen in mij, je hartelijkheid, vriendelijkheid en professionaliteit gun ik een ieder, die oprecht er voor wil gaan om zo zijn of haar (levens)missie te ontdekken. Ik heb dankzij jouw geweldige coaching, advies en empowerment my true mission and vision in life gevonden. Dankzij jou ga ik voor mijn droom/levensmissie dat is het opstarten van World Wide Foundation CANE (Children, Animals, Nature and Education). En dat ik anderen net zo mag inspireren en motiveren om alles uit het leven te halen wat er te halen valt. Namasté.

Karima Moumen

Werkconsulent Sociaal Domein

Contactformulier

13 + 5 =

Contact

Telefoon

06 51 16 84 82

Email

info@vitaecompany.nl

Postadres

Postbus 852
6800 AW Arnhem

Bezoekadres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem

Overig

KvK 61898279
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Vitae Company - Barbara Augustinus

Barbara

Post HBO Loopbaancoach CPION | Coach Foundation EMCC |  TMA erkend Professional | Licentiehouder LDC Business

Ik ben een gelukkig mens in het werk dat ik mag doen. Tenslotte heb ik ook de mooiste baan die er bestaat!  ‘Gelukkig’ maar, want werk maakt een groot onderdeel uit van ons leven.

Vanuit mijn werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, recruitment en re-integratie groeide mijn interesse voor ‘’de mens en zijn gedrag’ achter het CV. Ik besloot mij verder te specialiseren in “coaching en loopbaan’ en werkte als zelfstandig loopbaanprofessional voor de publieke- en private sector.

Vanuit de visie dat ieder mens uniek is, talenten heeft en het intrinsieke verlangen om van betekenis te zijn in werk en omgeving, weet ik mensen op inspirerende wijze te motiveren en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Daarbij zijn voor mij de kernwaarden gelijkwaardigheid, respect, kwaliteit en resultaatgerichtheid van belang. Ik werk graag vanuit oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten naar (meer) werkgeluk en help medewerkers graag vanuit een praktische en persoonlijke aanpak om een effectieve bijdrage te leveren aan hun loopbaan.

Vitae Company - Barbara Augustinus

Alexander

Coach Foundation EMCC / SRH gecertificeerd/ / HBO pastoraal / SPW-4

Mijn expertise ligt binnen de GGZ , Justitie,  Jeugdzorg en Sociaal Domein.

Iedereen verdient een kans op een betere toekomst, hoe complex de hulpvraag ook is. Ik vind het belangrijk om mensen op dusdanige wijze te ondersteunen dat zij hierdoor structurele veranderingen kunnen bereiken en behouden. Dat doe ik vanuit mijn opgedane kennis, ervaring en ambitie maar bovenal omdat dit mij als mens inspireert en betekenis geeft aan mijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen op hun best functioneren wanneer zij in hun eigen kracht staan en deze effectief leren benutten. Het accent van mijn coaching is dan ook gericht op empowerment, resultaat en het creëren van een overzichtelijk leefklimaat zodat er weer hoop en focus voor de toekomst is.

Vitae Company - Barbara Augustinus

Rob

VISD LVG / SRH gecertificeerd/ / HBO IW Pedagogisch medewerker / IW-4

Ik ben een betrokken en gemotiveerde begeleider met veel ervaring binnen de (GGZ) hulpverlening en maatschappelijke zorg. Ik heb brede ervaring opgedaan als o.a. ambulant begeleider en wijkcoach voor diverse doelgroepen zoals: LVG, GGZ en visueel beperkten met zeer uiteenlopende hulpvragen. Het sterker maken van de eigen kracht en mogelijkheden zijn hierbij een belangrijke factor waar ik graag een bijdrage aan lever zodat er weer perspectief kan ontstaan voor de verdere levensloop. Dit vanuit mijn overtuiging dat mensen meer mogelijkheden hebben dan ze vaak beseffen.

Ik ben creatief en ik beschik over een gezonde dosis humor en slagvaardigheid die ik graag inzet tijdens de begeleiding.