Vitae Company logo

EXPERT IN WERKGELUK 

Covid proof!

Onze dienstverlening kan ook geheel online- en via e-learning modules plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op!

Vitae Company, expert in werkgeluk, over ons

Het team van Vitae Company

Over ons, Vitae Company - Barbara Augustinus

Barbara

Eigenaar Vitae Company
Adviseur mens & Arbeid

 

Ik ben een gelukkig mens in het werk dat ik mag doen. Tenslotte heb ik ook de mooiste baan die er bestaat!  ‘Gelukkig’ maar, want werk maakt een groot onderdeel uit van ons leven.

Vanuit mijn werkervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling, recruitment en re-integratie groeide mijn interesse voor ‘’de mens en zijn gedrag’ achter het CV. Ik besloot mij verder te specialiseren in “coaching en loopbaan’ en werkte als zelfstandig loopbaanprofessional voor de publieke- en private sector.

Vanuit de visie dat ieder mens uniek is, talenten heeft en het intrinsieke verlangen om van betekenis te zijn in werk en omgeving, weet ik mensen op inspirerende wijze te motiveren en het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ik werk graag vanuit oplossingsgerichte coaching, NLP en positieve psychologie.

Ik gun iedereen een kans om die stap te zetten naar (meer) werkgeluk en help medewerkers graag vanuit een praktische en persoonlijke aanpak om een effectieve bijdrage te leveren aan hun loopbaan.

 

Post HBO Loopbaancoach CPION | Coach Foundation EMCC |  TMA erkend Professional | Licentiehouder LDC Business | Register Loopbaanprofessional

CONTACTGEGEVENS

E-mail
barbara@vitaecompany.nl
Telefoon
06 511 68 482

 

Over ons, Vitae Company - Alexander Augustinus

Alexander

Adviseur Mens & Arbeid

 

Mijn expertise ligt binnen de GGZ , Justitie,  Jeugdzorg en Sociaal Domein.

Iedereen verdient een kans op een betere toekomst, hoe complex de hulpvraag ook is. Ik vind het belangrijk om mensen op dusdanige wijze te ondersteunen dat zij hierdoor structurele veranderingen kunnen bereiken en behouden. Dat doe ik vanuit mijn opgedane kennis, ervaring en ambitie maar bovenal omdat dit mij als mens inspireert en betekenis geeft aan mijn werk.

Ik werk vanuit de overtuiging dat mensen op hun best functioneren wanneer zij in hun eigen kracht staan en deze effectief leren benutten. Het accent van mijn coaching is dan ook gericht op empowerment, resultaat en het creëren van een overzichtelijk leefklimaat zodat er weer hoop en focus voor de toekomst is.

Coach Foundation EMCC / SRH gecertificeerd/ / HBO pastoraal / SPW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
alexander@vitaecompany.nl

 

Over ons, Vitae Company - Rob Kuik

Rob

Adviseur Mens & Arbeid

 

Ik ben een betrokken en gemotiveerde begeleider met veel ervaring binnen de (GGZ) hulpverlening en maatschappelijke zorg.

Ik heb brede ervaring opgedaan als o.a. ambulant begeleider en wijkcoach voor diverse doelgroepen zoals: LVG, GGZ en visueel beperkten met zeer uiteenlopende hulpvragen.

Het sterker maken van de eigen kracht en mogelijkheden zijn hierbij een belangrijke factor waar ik graag een bijdrage aan lever zodat er weer perspectief kan ontstaan voor de verdere levensloop. Dit vanuit mijn overtuiging dat mensen meer mogelijkheden hebben dan ze vaak beseffen.

Ik ben creatief en ik beschik over een gezonde dosis humor en slagvaardigheid die ik graag inzet tijdens de begeleiding.

VISD LVG / SRH gecertificeerd/ / HBO IW Pedagogisch medewerker / IW-4

CONTACTGEGEVENS

E-mail
r.kuik@vitaecompany.nl

 

Benieuwd naar onze mensgerichte- en oplossingsgerichte aanpak?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vitae Company

LOCATIE ARNHEM

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem

LOCATIE EDE

HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 41
6717 LL Ede

Contact

Overig

POSTADRES

Postbus 852
6800 AW Arnhem

KvK 61898279
Privacyverklaring

Aangesloten bij

Vitae Company is TMA certified Professional
Vitae Company is aangesloten bij LDC Business
Vitae Company is aangesloten bij EMCC
Logo Register Loopbaan Professional Barbara Augustinus | Vitae Company

Copyright 2020 Vitae Company | Design p-inc.nl